Voor elke raam en vloer hebben wij een sieraad

 

 

 

 

 

 

Knikarmschermen                   


 

Het brede programma knikarmschermen van Vugts  Zonwering en stoffering biedt u vele mogelijkheden voor zowel woningen, bedrijven, en winkels. Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in handbediening of elektrische bediening. Wij voeren een maatwerk programma maar natuurlijk zijn standaard maten ook een mogelijk. In diverse uitvoeringen en kleuren zorgt het voor een verlengstuk van uw woning en haalt u hinderlijk zonlicht uit huis. U kunt sfeervol genieten op uw terras. Welke van de vele mogelijkheden kiest u? Hieronder vindt u ons uitgebreide assortiment.

 

 Terrasso


De Terrasso Is een terrasscherm wat het doek volledig afschermd door de voorbuis bovenkap en onderkap. door de draagbuisconstuctie is het scherm door middel van consules op meerdere plaatsen op de muur vast te zetten. de terrasso wordt geleverd in ral 9001 en is leverbaar tot een breedte van 800 cm met een uitval van 300 cm.
 

 

 


Sonata


Nieuw in het assortiment het knikarmscherm Sonata. Dit knikarmscherm is de oplossing als er weinig breedte is en een grote uitval gewenst is. de Sonata biedt u de kans om een grote uitval te realiseren waar voorheen slechts een kleine uitval kon. Door middel van kruislings geplaatste  asmen kan een uitval gehaald worden van 400 cm bij een maximale breedte van 400 cm.

 

 


Millenium


Dit prachtige zonnescherm is van hoge kwaliteitmet een lange levensduur. De Millenium heeft een elegant design en is voorzien van een verfijnde techniek. Het scherm onderscheidt zich door de zeer compacte afmeting. de hoogte van de cassette is slechts 15.6 cm bij een diepte van 23.7 cm. De alluminium delen zijn standaard gemoffeld in ral 9001. Het scherm kan uitgevoerd worden tot een breedte van 900 bij een uitval van 350 cm. 

 

 

 

 

 


Toskana


Dit scherm is een elegant en modern knikarmscherm ontworpen voor kleine en middelgrote terrassen. Dit scherm is te plaatsen tegen zowel muur als onder een balkon. de Toskana is leverbaar tot maximale breedte van 600 cm bij een uitval van 300 cm. de profielen worden uitgevoerd in geanodiseerd aluminium ral 9016 of ral 9001.
 

 

 

 


 

 

Cadenza


De Cadenza is het paradepaartje van vugts zonwering en stoffering. Dit scherm is leverbaar tot een breedte van 700 cm. Een prachtig scherm met een aan het zicht ontrokken doekrol en ondersteuning. Het scherm is uitgevoerd met verzwaarde knikarmen met kettingen die probleemloos een uitval van 350 cm aankunnen. Dit scherm kan zowel op de muur als tegen het plafond gemonteerd worden.  De armen zijn in een hoek verstelbaar van 5 tot 30 graden. De voorkapprofiel is voorzien van een speciale goot waardoor eventueel regenwater kan worden afgevoerd.

 

 

 

 
Adagio


De cassette Adagio is een superplatte verschijning welke in gesloten toestand beter is afgeschermd tegen regen en vuil dan een traditioneel zonnescherm. dit scherm is standaard gemoffeld in ral 9001 of geanodiseerd alluminium. Door speciale zijkappen zijn alle schroeven ontrokken aan het aanzicht.Het scherm kan uitgevoer worden tot een breedte van 550 cm bij een uitval van 250 cm. Door de afgeronde voorlijst is dit scherm een sierraad  aan uw huis.
 

 

 

 

 

vivace


De semi-cassette  vivace is geinspireerd op het zeer succesvolle cassette scherm de Adagio. Dit scherm is scherp geprijst vanwege het ontbreken van de onderkap. de afgeronde dekplaten zijn achterwege gebleven zodat het scherm strakker tegen de muur geplaatst kan worden. Het scherm is standaard gemoffeld in ral 9001 (creme-wit) en is leverbaar tot een breedte van 550 cm, bij een uitval van 250 cm. tevens is een uitval van 300 cm geen probleem tot 500 cm breedte.

 

 

 

 

Malta


De Malta heeft een traditionele vormgeving waar absolute degelijkheid vanaf straalt. Het scherm is voorzien van decoratieve ribben op zowel de kap als de voorlijst. Dit geeft het scherm een zeer exclusieve uitstraling. 
 
 

 


Rhodos


Het type Rhodos is het allernieuwste 78/110 knikarmscherm en is uitgevoerd met een extra zware voorlijst en een schotje in de kap waardoor het doek nauwelijks zichtbaar is. Door de combinatie van de fraaie vormgeving van de kapsteunen en de decoratieve ribben in kap en voorlijst is het type Rhodos het beste in zijn soort. 
 
 

 


Balero


De cassette Balero is een superplatte verschijning, voorzien van alle accenten voor een topdesign. De Balero wordt bediend met een soepel draaiend oogwindwerk niet afneembare slingerstang. Het summum van gemak en comfort is natuurlijk een elektrische bediening. De Balero is uitgevoerd niet een doekgoot, hierdoor is ook bij een geopend scherm sprake van cassette uitvoering. De term dubbele cassette is daarom zeker niet overdreven. 
 
 

 


Corfu


Als u een zonnescherm veilt dat helemaal aan uw verwachtingen voldoet, kies dan voor het type corfu. Dit type heeft een zeer gemakkelijke bediening en is in de uitstand een fraaie aanvulling van uw huis. In de gesloten stand is de corfu een compact ogend. onopvallend geheel. De uitvalarmen en het doek worden door de casetteuitvoering perfect beschermd tegen schadelijke weersinvloeden. Kortom: een scherm om jarenlang plezier van te hebben. I en elektrische bediening maakt het comfort compleet. 
 
 

 


Palma


De Palma is een uiterst fraai ogend cassette zonnescherm met ronde contouren. De geïntegreerde cassette, die voorzien is van een doekgoot, zorgt voor een dat het doek • in opgerolde vorm • tegen alle weersinvloeden optimaal wordt beschermd. In de standaard uitvoering wordt de cassette palma bediend door een soepel draaiend oogwindwerk, met afneembare slingerstang. Het summum is natuurlijk een elektrische bediening.
 

 


Marbella


De Marbella is een extra zwaar en stabiel zonnescherm, uiteraard voorzien van een uiterst fraaie vormgeving. De Marbella onderscheid zich door de extra stalen draagbuis waaraan de knikarmen bevestigd zijn. Hierdoor is dit scherm uitermate geschikt voor voor een grote grote breedte en uitval. Standaard wordt dit scherm bediend met een soepel draaiend oogwindwerk met afneembare slingerstang, maar uiteraard is hier ook een elektrische bediening leverbaar. De bedieningszijde is in beide uitvoeringen naar keuze.
 

 


Ibiza


Het knikarmscherm ibiza is synoniem voor optimaal genieten. Het perfecte uiterlijk van dit scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier. Door een speciaal gevormde kap in combinatie met speciaal ontwikkelde oploopnokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat een compakt geheel overblijft en het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden. Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het knikarmscherm ibiza tot een van de meest gevraagde knikarmschermen. 
 
 

 


 

Vugts zonwering en stoffering    Vugtszens@live.nl